Product rendering

Product rendering

WInter mood

WINTER MOOD

Grandoarea spațiului se manifestă prin înălțimea spațiului și materialele de finisaj. Astfel, folosind materiale de finisaj naturale precum lemnul sau piatra în combinație cu lumina exterioară ce pătrunde prin vitralii, spațiul devine o capodopera pentru vizitatorii săi!

Vintage Green

Vintage green

Atmosfera este generatorul nostru de dispoziție iar un element cheie in acest proces îl are culoarea.

Culoarea urmata de textură invadează spațiul în care ne aflăm, creează atmosfera și ne modelează confortul lăuntric. Doar armonia dintre  aceste elemente poate sculpta spațiul pe care noi îl vom numi casă.

Happy Light

HAPPY LIGHT

Copiii deasemenea sunt beneficiari! Ei ne pot dicta cum sa arate cel puțin unul din dormitoare, dar uneori și jumătate din spațiul destinat designului! Chiar daca sunt mici, influența lor e mare.
Datorită lor, interiorul devine dinamic, culorile sunt mai îndrăznețe iar spațiul mai luminos.
Deoarece sunt micuți, copiii au exces de energie. Astfel noi, designerii avem obiectivul de a crea spațiul astfel ca energia sa fie păstrată dar în același timp echilibrată.

Soft Elegance

Soft Elegance

  Eleganța este simbioza dintre rafinamentul liniilor, acuratețea culorilor și intensitatea luminii! Doar când găsim echilibrul și raportul acestor componente de bază, în proiect apare eleganța. La rândul său eleganța își arată pe deplin farmecul doar când este în strictă armonie cu funcționalitatea. Doar în acest caz se va putea spune că spațiul a fost tratat de un specialist!

Kitchen

kitchen

Bucătăria, spațiul în care se nasc opere de artă! E spațiul unde trebuie să ții cont atât de acțiunea psihofiziologică a culorilor cât și de ergonomia spațiului.  Culorile trebuie să fie calde și fine ca bucatele mereu sa arate proaspete și gustoase, iar spațiul de muncă suficient pentru a oferi performanța necesară.

Living area

LIVING AREA

Perla oricărui spațiu interior este livingul! În jurul acestui spațiu se petrece cea mai mare parte a timpului iar aspectul său definește amprenta estetică a întregului design. Astfel ca în orice operă de artă, livingul este centrul nostru compozițional, ansamblul cu cea mai puternică influență vizuală.

Classic mood

Classic mood

Spațiul trebuie sa fie tratat corect din primele clipe cum deschizi ușa. Astfel, antreul este acel indiciu care creează suspansul până vom face următorul pas pentru a vedea imaginea în întregime.